Blog

Jouw oase van schoonheid en stijl

Welkom bij onze allereerste blogpost, rechtstreeks vanuit de knusse omgeving van Kapsalon Mel’s Place! We zijn verheugd om met jou onze passie voor haarverzorging, stijl en schoonheid te delen. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door onze wereld, laten we je kennismaken met ons team en geven we je een kijkje achter de schermen van wat Mel’s Place zo bijzonder maakt.

oase

Ontmoet het team: Melanie, Marcella en Melanie 2

  • Melanie: Onze oprichtster en de drijvende kracht achter Mel’s Place. Met 26 jaar ervaring in het kappersvak is Melanie een ware autoriteit als het gaat om haarverzorging. Ze heeft Mel’s Place opgebouwd tot wat het vandaag is: een plek waar klanten zich welkom voelen en met een glimlach vertrekken.
  • Marcella: De ster in opkomst in ons team. Marcella begon als leerling bij ons en heeft zich snel ontwikkeld tot een getalenteerde kapper met een bijzondere expertise in kleuren, highlights en knippen. Haar vriendelijke persoonlijkheid en luisterend oor maken haar de perfecte match voor elke klant.
  • Melanie 2: Met maar liefst 29 jaar ervaring in de kapperswereld is Melanie 2 onze go-to expert voor permanente behandelingen, föhnen, kleuren en knippen. Haar ervaring en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke klant met een tevreden gevoel vertrekt.

Waarom Mel’s Place?

Bij Mel’s Place geloven we dat haarverzorging meer is dan alleen het knippen van lokken. Het gaat om zelfexpressie, zelfvertrouwen en het creëren van een look die bij jou past. Onze toegewijde kappers luisteren naar jouw wensen, adviseren eerlijk en werken samen met jou om het perfecte kapsel te bereiken.

Maar dat is niet alles. Bij ons draait het ook om de ervaring. We willen dat je je op je gemak voelt, kunt ontspannen en even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Daarom bieden we niet alleen haarverzorging, maar ook een scala aan drankjes, van koffie tot thee, om je bezoek nog aangenamer te maken.

Blijf op de hoogte

Dank je wel dat je onze eerste blogpost hebt gelezen. We kijken ernaar uit om met jou te delen wat Mel’s Place te bieden heeft, van stylingtips en trends tot verhalen van onze tevreden klanten.

Blijf op de hoogte door regelmatig onze blog te bezoeken. Heb je vragen, suggesties of onderwerpen waar je meer over wilt weten? Laat het ons weten. Mel’s Place is er voor jou, en we zijn hier om je te helpen stralen!

Ook interessant voor jou

Alles wat je moet weten over de keratinebehandeling van Honma Tokyo

Lees verder

Gegarandeerde krullen: ontdek permanent krullen voor jonge jongens!

Lees verder

Ervaringen

Wat een fijne kapper. Eindelijk een die eerder voorzichtig is met knippen dan dat ze te kort knippen. Heel fijn! Fijne sfeer ook in de salon!

- Judith

gezellige kleine kapsalon,en ik wordt altijd goed geknipt er wordt goed naar mij geluisterd wat ik wil.

- Ingrid

fijne kapsalon, vriendelijk personeel en altijd gezellig

- Rita

Welkom op afspraak

We knippen je het liefst op afspraak! Zo hoef jij niet te wachten en weten we zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Maar je mag natuurlijk ook altijd binnenlopen als je advies wil of een afspraak wil maken. Je vindt ons hier!

Wist je dat je je afspraak ook gemakkelijk online kunt boeken?