Permanent

Je haar in krullen

Je wilt graag elke dag mooie krullen die altijd goed vallen en een mooie vorm hebben, zodat je haar altijd volumineus en getextureerd oogt. Bij Mel’s Place zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige permanente krullen. Of je nu op zoek bent naar subtiele golven, gedefinieerde krullen of een volle bos, ons ervaren team van stylisten staat klaar om jouw haarwensen te vervullen.

De behandeling

Hoe gaat een permanent zetten eraan toe? We kijken eerst of je haar gepermanent kan worden en wat hiervoor nodig is. Soms, wanneer het haar erg beschadigd is, raden we het af en zoeken we een andere oplossing. Nadat we je wensen hebben besproken, wordt je haar lok voor lok in rollers gedraaid. Hoe dikker de roller, hoe groter de krul gaat zijn. Vervolgens brengen we permanentvloeistof aan, waarmee de steile structuur van het haar ‘doorbroken’ wordt. Wanneer we dit uitspoelen, brengen we vervolgens een neutralisatievloeistof aan om het haar te fixeren en te zorgen dat het zo lang mogelijk blijft zitten.

De juiste keuze

Voor een langdurend, mooi resultaat is een goede nazorg belangrijk. Daarom nemen we de tijd om naar jouw wensen te luisteren en je te adviseren. Een paar tips voor de nazorg:

  • Laat de permanent de eerste 24 uur met rust. Dat betekent niet borstelen, maar ook niet wassen en geen producten aanbrengen.
  • Kam het alleen als het nat is en borstel het zo min mogelijk.
  • Gebruik verzorgingsproducten voor gekruld haar. Deze voeden het haar namelijk en helpen de vorm behouden.

Natuurlijk geven we je voor, tijdens of na de behandeling met liefde advies. Wanneer je je permanent goed verzorgt, blijft deze gemiddeld 3 tot 6 maanden goed.

Wil jij een prachtige bos krullen laten zetten en tegelijkertijd even heerlijk ontspannen in de kappersstoel? Dan ben je bij Mel’s Place aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie of boek hier je afspraak! 

Ervaringen

Wat een fijne kapper. Eindelijk een die eerder voorzichtig is met knippen dan dat ze te kort knippen. Heel fijn! Fijne sfeer ook in de salon!

- Judith

gezellige kleine kapsalon,en ik wordt altijd goed geknipt er wordt goed naar mij geluisterd wat ik wil.

- Ingrid

fijne kapsalon, vriendelijk personeel en altijd gezellig

- Rita

Welkom op afspraak

We knippen je het liefst op afspraak! Zo hoef jij niet te wachten en weten we zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Maar je mag natuurlijk ook altijd binnenlopen als je advies wil of een afspraak wil maken. Je vindt ons hier!

Wist je dat je je afspraak ook gemakkelijk online kunt boeken?