Kleuren

Laat je haarkleur stralen

Wanneer je toe bent aan een andere look, kan kleuren een mooie wijze zijn om dit te doen. Of misschien wil je je grijze uitgroei nog even verborgen houden voor de rest van de wereld. Wat de reden ook is, wij denken graag met je mee. We kijken samen met jou wat bij je past.

De juiste zorg

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke haarkleur, grijsdekking, balayage of een volledig nieuwe look, bij Mel’s Place zijn we gespecialiseerd in het creëren van prachtige haarkleuren. Onze stylisten staan klaar om een stijl te kiezen die bij jouw persoonlijkheid past. We gebruiken hoogwaardige producten en professionele technieken om ervoor te zorgen dat jouw kleur er prachtig uitziet en lang meegaat.

Blonderen

Highlights, ombre en balayages zijn een geweldige manier om dimensie en levendigheid aan je haar te geven, door kleine plukjes op te lichten met bleek voor een lichtere kleur. Of je nu voor een subtielere look wil gaan of juist voor opvallende accenten: door te blonderen kun je diepte aan je haar geven.

Producten

Wist je dat we de haarverf kunnen verrijken met een keratinebehandeling? Zo blijft de schade beperkt en verzorg je tijdens het verven je haar! Om je haarkleur zo lang mogelijk mooi te houden, raden we producten aan die hiervoor geschikt zijn. In de salon werken we met de producten van KIS, een haarverzorgingslijn die focust op herstel van binnenuit.

Is jouw haarkleur toe aan een opfrisbeurt? We helpen je graag!

Ervaringen

Wat een fijne kapper. Eindelijk een die eerder voorzichtig is met knippen dan dat ze te kort knippen. Heel fijn! Fijne sfeer ook in de salon!

- Judith

gezellige kleine kapsalon,en ik wordt altijd goed geknipt er wordt goed naar mij geluisterd wat ik wil.

- Ingrid

fijne kapsalon, vriendelijk personeel en altijd gezellig

- Rita

Welkom op afspraak

We knippen je het liefst op afspraak! Zo hoef jij niet te wachten en weten we zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Maar je mag natuurlijk ook altijd binnenlopen als je advies wil of een afspraak wil maken. Je vindt ons hier!

Wist je dat je je afspraak ook gemakkelijk online kunt boeken?