Keratinebehandelingen

Gezond haar met een keratinebehandeling

Je haar krijgt een hoop te verduren. Door slijtage en dagelijkse invloeden slijt het haar na verloop van tijd, met name in de puntjes. Met een keratinebehandeling breng je sterkte terug in je haar. De behandeling voedt en herstelt het haar, waardoor het gladder, glanzender en gezonder zal zijn en aanvoelen. Bij Mel’s Place verzorgen onze stylisten met liefde jouw haar.

Wat is keratine?

Keratine is een bouwstof die het lichaam zelf ook aanmaakt. Ongeveer 90% van je haar bestaat uit keratine. Toch kan het zijn dat je haar slijt door chemische behandelingen, weersomstandigheden, gebruik van verkeerde producten of blootstelling aan schadelijke stoffen.

Welke behandeling?

Welke soort keratinebehandeling we kiezen, hangt af van de conditie van jouw haar. Bij Mel’s Place werken we met verschillende lijnen:

  • KIS KeraBond. Dit product werkt door en door om het haar te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren. Het product kan worden toegevoegd aan de haarverf om beschadiging tegen te gaan, of als opzichzelfstaande behandeling.
  • Honma Tokyo H-Brush en Honma Tokyo PlastHair. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld voor alle haartypes en biedt een hoog niveau van herstel. De lijn stijlt het haar niet, maar herstelt en hydrateert de schade aan het haar door het te voeden met natuurlijke voedingsstoffen. De producten bevatten keratine om het haar te versterken en te herstellen en groene thee, wat het haar tegen de dagelijkse blootstellingen beschermt.

De juiste producten

De producten waar we bij Mel’s Place mee werken zijn vrij van formaldehyde. Je ervaart dus geen hoofdpijn of prikkelende ogen. Met de juiste verzorging zul je ongeveer drie maanden plezier hebben van je behandeling! Natuurlijk kunnen we je hier altijd in adviseren.

Wil je graag (weer) glanzend, stralend haar? Neem hier contact op om een keratinebehandeling te boeken of boek gemakkelijk zelf je afspraak!

Ervaringen

Wat een fijne kapper. Eindelijk een die eerder voorzichtig is met knippen dan dat ze te kort knippen. Heel fijn! Fijne sfeer ook in de salon!

- Judith

gezellige kleine kapsalon,en ik wordt altijd goed geknipt er wordt goed naar mij geluisterd wat ik wil.

- Ingrid

fijne kapsalon, vriendelijk personeel en altijd gezellig

- Rita

Welkom op afspraak

We knippen je het liefst op afspraak! Zo hoef jij niet te wachten en weten we zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Maar je mag natuurlijk ook altijd binnenlopen als je advies wil of een afspraak wil maken. Je vindt ons hier!

Wist je dat je je afspraak ook gemakkelijk online kunt boeken?