Over ons


Een tweede thuis

Eigenaresse Melanie begon als thuisknipster, waarna ze kon uitbreiden naar een kleine zaak. ‘Inmiddels werk ik met personeel. Nu, met personeel, vind ik het hartstikke gezellig. Het is hier allemaal niet zo heel strak, maar gewoon lekker Amsterdams, zoals ik dan zeg’, lacht Melanie. ‘We houden wel van een lolletje trappen en de sfeer is hier gewoon lekker luchtig en gezellig, een beetje dat huiskamergevoel.’

Steeds wat nieuws

Inmiddels werken drie vaardige haarstylisten in de salon. De stylisten zijn allemaal vaardig in elke service die de salon biedt en kunnen iedereen voorzien van een fris, nieuw kapsel, of je nu gaat voor heel modern of oud en vertrouwd. ‘Het leukste aan mijn vak vind ik dat je elke keer wat anders doet. Iedere klant is anders en heeft een andere wens en andere ideeën. Elke keer weer kom je een andere uitdaging tegen. Als iemand binnenkomt met de wens voor een kapsel dat ik nog nooit gedaan hebt, dat vind ik dan leuk als het dan gaaf uitpakt. Juist die afwisseling, daar haal ik zo’n plezier uit.’

Tevredenheid van de klant

Inmiddels is Mel’s Place een echt herkenningspunt in de buurt, met een trouwe klantenkring, maar ook een continue uitbreiding van het aantal klanten. ‘Het belangrijkste vind ik om altijd goed te luisteren naar de klant en te doen waar diegene blij van wordt. Natuurlijk kan ik advies geven, en dat doe ik ook graag, maar uiteindelijk is de wens en tevredenheid van de klant het allerbelangrijkste.’ Naast de gezelligheid staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Mel’s Place. We nemen de tijd voor je kapsel en stoppen pas als jij tevreden bent.

Ervaringen

Wat een fijne kapper. Eindelijk een die eerder voorzichtig is met knippen dan dat ze te kort knippen. Heel fijn! Fijne sfeer ook in de salon!

- Judith

gezellige kleine kapsalon,en ik wordt altijd goed geknipt er wordt goed naar mij geluisterd wat ik wil.

- Ingrid

fijne kapsalon, vriendelijk personeel en altijd gezellig

- Rita

Welkom op afspraak

We knippen je het liefst op afspraak! Zo hoef jij niet te wachten en weten we zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Maar je mag natuurlijk ook altijd binnenlopen als je advies wil of een afspraak wil maken. Je vindt ons hier!

Wist je dat je je afspraak ook gemakkelijk online kunt boeken?